DULMEN.net   Follow me on Facebook Contact DULMEN.net

V.V. Steenwijk@DULMEN.net

De F-meiden van V.V. Steenwijk (2011-2012)
de Digitale Rood-Witter Fotoseries van de F-meiden van V.V. Steenwijk. Onder de bezielende leiding van Tineke, Berto en Samantha groeien de meiden elke week verder in hun rol als top team. Mooi samenspel en schitterende solo acties volgen elkaar iedere wedstrijd weer in hoog tempo op. Dit in combinatie met het plezier dat er van de meiden afstraalt maakt het tot een lust om naar te kijken, of ze nu winnen of verliezen.

Bij de meeste series is een grote versie (+/- 3M pixel) van de foto's te downloaden met het kleine pijltje in de rechter bovenhoek van de fotovensters.

Diversen
Hier enkele losse foto's die niet in één van de onderstaande series thuishoren.

Zie ook de Digitale Rood-Witter.

Photoshoot tea-party, 24 november 2012
Als team-uitje was een photoshoot/tea party gepland door de leiders van de F3-meiden. Een middag vol hapjes, drankjes, en make-up. Je hoeft niet veel verbeeldingskracht te hebben om te begrijpen dat dit een groot succes was bij de dames.

Belanghebbenden kunnen via info@dulmen.net  een inlogcode verkrijgen voor deze serie.

Overwinning op De Wijk, 17 november 2012
Een koude ochtend in november. De zon nog achter de bomen verscholen. Lekker nat gras. Een elftal enthousiaste meiden. Genoeg gegevens voor een leuke pot voetbal. En dat het leuk werd bleek al na een paar minuten na de eerste treffer van de meiden. Ondanks een aantal mooie acties van De Wijk wonnen de meiden met een verdiende 6-3 eindstand.

Uit tegen MSC in Meppel, 3 november 2012
Ondanks recente nederlagen traden de meiden vol goede moed het veld in Meppel op. Ze hadden er duidelijk zin in. Al vroeg in de eerste helft werd de eerste treffer geboekt gevolgd door nog 3. Ook de tweede helft werd gedomineerd door de meiden. De verdediging hield de deur potdicht en de rest bevond zich voornamelijk op de helft van de tegenstander. Eindstand: 6 treffers voor de meiden.

Nederlaag tegen Sport Vereent, 27 oktober 2012
Tegen V.V. Sport Vereent uit Oldeberkoop bleken de meiden niet opgewassen. Maar dankzij grote inzet van de verdediging en keeper alsmede de aanwijzingen/aanmoedigingen van zowel Berto als Tineke, is de schade beperkt gebleven tot 0-12.

Verlies in Uffelte, 13 oktober 2012
Na eerst een 3-0 achterstand te hebben weggewerkt verliezen de meiden in een spannende wedstrijd van Uffelte. Of dit te wijten is aan een disco waar een aantal spelers zich de avond ervoor vol overgave aan had overgegeven of dat de tegenstander gewoon sterker was moet nog blijken bij een toekomstige return wedstrijd.

Eerste competitiewedstrijd, 29 september 2012
De eerste competitiewedstrijd voor de F3 meiden vond plaats in Staphorst. De dames hadden er duidelijk zin in en dat resulteerde al voor rust in een voorsprong van 2 doelpunten. In de tweede helft werd ondanks stevige regenbuitjes zeven maal de bal in het Staphorster doel gewerkt. Resulterend in een eindstand van 3-9.

Derde oefenduel, 22 september 2012
Derde oefenduel van de F3 meiden, nu tegen Wolvega. Voor het eerst spelen de dames op het hoofdveld van V.V. Steenwijk. Waarschijnlijk waren ze daar zo van onder de indruk dat ondanks mooi samenspel en regie van zowel Berto als Tineke toch een fikse nederlaag werd geleden.

Eerste oefenduel, 8 september 2012
Eerste oefenduel in nieuwe samenstelling van de (nu F3) meiden tegen de jongens van F2. Vlak voor rust werd nog snel een 2-0 achterstand weggewerkt naar een gelijkstand. Uiteindelijk werd het 4-4 op deze zonovergoten zaterdagmorgen. Een mooie uitslag waar beide teams mee thuis konden komen.

Avondvierdaagse 2012
Niet alleen de F4-meiden maar heel veel V.V. Steenwijkers lopen de Avondvierdaagse. Zelfs de regen op de laatste avond kon de pret niet bederven voor deze bikkels.

Hemelsvaartdag toernooi, 17 mei 2012
Een mooie dag voor voetbal. De dames staan voor 6 wedstrijden van een kwartier. Een ware uitputtingsslag zo zou blijken. Maar met 2 verloren, 2 gelijkspel en 2 gewonnen potjes mogen we dit een geslaagde dag noemen.

Verlies tegen Oldeholtpade, 12 mei 2012
Wederom verliezen de dames ondanks 4 mooie treffers en voortreffelijk verdedigend werk met 1 doelpunt verschil. Ditmaal thuis tegen Oldeholtpade.

F4-varkentjes gewassen, 9 mei 2012
Een kortstondige hoosbui aan het begin van de training veranderde het toch al slechte veld in een ware modderpoel. Daar konden de F4-varkentjes geen weerstand aan bieden.

Foto's: Saskia van Dijk (met mobiel)

Verlies in Wilhelminaoord, 5 mei 2012
Met de mei-vakantie nog in het hoofd verliezen de dames ondanks 4 mooie treffers van het vandaag veel actievere OFW met 1 doelpunt verschil.

Thuiswedstrijd tegen MSC, 14 april 2012
Na een wat trage start op een veld met amper gras kwamen de dames op stoom. De ruststand van 2-2 werd in de tweede helft omgezet in een overtuigende winst van 6-3.

Spannend duel tegen Steenwijkerwold, 7 april 2012
Steenkoude ochtend in Steenwijkerwold. Met bevroren dauw op het veld begon de wedstrijd wat stroef. Maar de dames kwamen goed los na de 2-2 gelijkstand. Met een 2-4 overwinning op zak ging het in spontane polonaise weer richting kleedkamer.

Verwennerij in Hotel de Eese, 30 maart 2012
Onder de noemer 'teambuilding' zijn de dames een avondje verwent in Hotel de Eese met patat eten en zwemmen.

Foto's: Maarten Tees

Wedstrijd tegen OFW, 17 maart 2012
Winst in een leuke wedstrijd thuis tegen OFW (Wilhelminaoord). Met bijna ideale foto omstandigheden heeft dit geresulteerd in 67 nieuwe foto's.

De nieuwe trainingspakken zijn er ! 10 maart 2012
Trots showen de meiden van V.V. Steenwijk de nieuwe door Teun van Etten gesponsorde trainingspakken.

Alternatieve Elfstedentocht, 11 februari 2012
20 cm ijs, ruim voldoende volgens ijsmeester Berto voor de alternatieve Elfstedentocht van V.V. Steenwijk in het Slingerbos.
Enthousiast begon de jeugd aan de barre tocht ondersteunt door aanmoedigingen van menig ouder.

Een wintertraining met bosloop, 21 januari 2012
In de zaal voetballen is ook niet alles. Daarom als alternatief een uitstapje naar het bos.

Sinterklaasfeest, 3 december 2012
Zoals het een goede club betaamd wordt ook bij V.V. Steenwijk een groots Sinterklaasfeest georganiseerd. Met leuke spelletjes, een voetbalwedstrijd tegen de Pieten en natuurlijk Sinterklaas zelf.

Eerste gewonnen wedstrijd ! 19 november 2011
Dat ze ook kunnen winnen bewijzen de meiden vandaag. Uit tegen F.C. Meppel laten ze zien wat ze waard zijn. Uiteraard was er na de wedstrijd een zeer uitgelaten stemming, niet alleen bij de meiden zelf !

Wedstijd tegen Oldeberkoop, 15 oktober 2011
Vroeg in de morgen op reis naar Oldeberkoop. Op een van de dauw kletsnatte wei wordt een duel uitgevochten met de lokale club.

Wedstrijd tegen MSC in Meppel, 1 oktober 2011
Op een mooie kunstmat in Meppel wordt door de meiden een fikse nederlaag geleden. Hun enthousiasme heeft hier echter niet onder te lijden.